С началото на месец май станаха известни и финансираните проекти по  ОП „Ново работно място“.

Всеки от одобрените проекти разполага с проектен план с цели за наемане и подготовка на нови работници и служители.

В част от тези планове е заложено обучение за дигитална компетентност и/или професионална квалификация.

Добре планираното и успешно  обучение и въвеждане на новите хора в работата е сериозен фактор в постигането на целите на проекта.

 

Как можем да помогнем?

Като предоставим две категории с програми за тренинги и професионална квалификация:

  • Тренинги за дигитална компетентност
  • Професионални квалификации за цяла или по част от професия, съобразени с лиценза на Училище за бизнес компетенции, който включва специалности

Икономика и мениджмънт, Бизнес администрация, Икономическа информатика, Маркетингови проучвания, Малък и среден бизнес, Бизнес услуги, Индустрия, Търговия. Административно обслужване.

За повече информация, можете да прегледате описаните програми за обучение и професионална квалификация на Училище за бизнес компетенции.

 

Каква е ползата да работите с нас?

  • В програмите за професионална квалификация ще получите  системен поглед към бизнеса в предлаганите учебни програми, съчетаващ знания за организацията и управлението на бизнеса, съобразено с национални и международни стандарти с изобилие от практически примери от различни сектори за съвременни тенденции на бизнеса.

 

  • Ще съобразим практическите примери с контекста на Вашето предприятие и целите за въвеждане и интегриране на новите работници и служители в бизнеса ви, като отчитаме целите на Работодателя и личия потенциал на новия служител, нагласа и стил на учене.

В програмите за дигитална компетентност ще се съобразим с входното ниво на познание на новите служители и ще подготвим съвместна програма за обучение, касаеща обща компютърна грамотност, специализирани нива на текстообработка, електронна таблица или приложен софтуер за целите на Работодателя.

 

  • Ще проявим гъвкавост по отношение на място и форми на обучение, като предоставим варианти за обучение, съобразени с изискванията за място и форма – присъствена и/ или дистанционна форма с използване на учебната ни платформа https://www.e-learning.bg .

 

На разположение сме за обсъждане на важните въпроси за Работодателя, свързани с обучението на новите му служители,

Можете да се свържете с нас на мейл  office@sbc.bg, като отбележите името на компанията и впишете в мейла  „За обсъждането на обучение по проект „Ново работно място 2015″“.

На разположение сме за индивидуални срещи за възможности, варианти, ограничения и ползи на предлаганите програми.