Безплатно обучение по Оперативна Програма „Развитие на Човешките Ресурси“ 2021-2027

Какво:

С радост бихме искали да Ви представим новооткритата възможност за безплатно обучение на заети лица с ваучери, финансирано от Оперативна Програма „Развитие на Човешките Ресурси“ 2021-2027. Ето и професионалните квалификации, за които Училище за Бизнес Компетенции притежава лиценз от НАПОО и е одобрен доставчик от Агенция по заетостта:

  1. Икономика и мениджмънт: подходяща за специалисти с отговорност за функция, проект, екип или такива, желаещи да развият мениджърска кариера.
  2. Маркетингови проучвания: за служители, които имат интерес към професионално  развитие в областта на маркетинговите дейности.
  3. Търговия: за специалисти, които желаят да развият, или надградят компетенциите си в областта на продажбите и търговските процеси.
  4. Бизнес администрация: за специалисти, за които е важно да разбират цялата картина на бизнеса и организирането му, да работят ефективно с хората в компанията.
  5. Икономическа информатика: за специалисти, които желаят да се развият в областта на организация и управление на дейности, услуги, процеси  в ИТ и ИКТ сектора, като комбинират специализирано обучение за ИТ технологии, планиране, управление на ИТ услуги и процеси с обучение в областта на икономиката.
  6. Бизнес услуги: подходящо за специалисти, развиващи се в сферата на бизнес услугите.
  7. Индустрия: за мениджъри и специалисти, които работят в производствени компании и желаят да надграждат и развиват кариерата си в тази област.
  8. Малък и среден бизнес: за мениджъри и специалисти, за които е важно да разбират организацията, дейностите и процесите, които отличават малкия и среден бизнес.

Разгледайте подробно описани всички изброени професионални квалификации.

Как:

Ние от Училище за бизнес компетенции сме готови да бъдем до Вас на всяка стъпка от процеса на информиране и избор на програма до регистрацията, обучението и придобиването на квалификация. Ще се радваме да организираме кратка среща на живо или онлайн, в която да обсъдим конкретните ползи от включване на Ваши служители в нашите програми и следващите стъпки.

Дължи ли се нещо за обучението:

Ваучерите за заети лица се предоставят безплатно на всеки кандидатствал, покриващ изискванията и одобрен от Агенцията. В случай, че кандидатът се откаже по средата на обучението или на по- късен етап, той дължи половината от стойността на ваучера на Училище за бизнес компетенции.

Очакваме Ви!