Според съобщение на Агенция по заетостта програмата за обучения на заети лица с ваучери, подобна на програмата „Аз мога повече“ ще стартира отново през септември 2016г. Предвижда се този път кандидатите за обучение, които са одобрени за ваучер да съфинансират квалификацията си с около 15% от стойността на курса си.

http://btvnovinite.bg/video/bulgaria/vaucherite-za-dopalnitelna-kvalifikacija-veche-ne-savsem-bezplatni.html

Допустими за обучение са кандидати, които към момента на подаване на документи работят по трудов договор.

Обученията ще са по професия, езици и информационни технологии. Кандидатстването ще е пslide2-humanо електронен път. Очаква се програмата да бъде отворена за подаване на заявления и кандидатстване от физическите лица в началото на септември.

Как можем да помогнем?

==>  Като Ви информираме за актуални новини, свързани със старта и кандидатстваето. 

==> Като предоставяме информация за две категории с програми за тренинги и професионална квалификация на Училище за бизнес компетенции:

  • Тренинги за дигитална компетентност
  • Професионални квалификации за цяла или по част от професия, съобразени с лиценза на Училище за бизнес компетенции, включващ специалности

Икономика и мениджмънт, Бизнес администрация, Икономическа информатика, Маркетингови проучвания, Малък и среден бизнес, Бизнес услуги, Индустрия, Търговия. Административно обслужване.

Повече можете да прочетете тук https://sbc.bg/courses/

 

Каква е ползата да работите с нас?

  • В програмите за професионална квалификация ще получите  системен поглед към бизнеса, съчетаващ знания за политики, процеси и управление на бизнеса, според добри практики и национални и международни стандарти и практически примери от различни сектори за съвременни тенденции на бизнеса.
  •  Ще получите възможност при обучение по професия за допълнителна международна сертификация по нивата на международния сертификат EBC*L.

В програмите за дигитална компетентност ще се съобразим с входното Ви ниво на познание  и ще предложим подходяща програма за базови умения или за надграждане на специализирани умения в области текстообработка, електронни таблици,  приложен софтуер, създаване на уеб страници, според Вашите потребности.

Ще проявим гъвкавост по отношение на място и форми на обучение, като предоставим варианти за обучение, съобразени с изискванията за място и форма – присъствена и/ или дистанционна форма с използване на учебната ни платформа https://www.e-learning.bg .

Можете да се свържете с нас за въпроси  на мейл  office@sbc.bg, като отбележите „За обсъждането на обучение с ваучери“ или по телефон на контактните ни телефони.