1381215_652316208132645_1927644000_nПри висок интерес премина семинарът „AMSIS за 1 час!“, посветен на архитектурния подход. Подробен обзор на архитектурния подход, на архитектурни рамки, прилагани в различни области, на инструменти за архитектурно моделиране и друга съществена ивформация в тази област представи доц. Семерджиев.

„Посещавал съм много такива мероприятия, но това беше на много високо ниво и за краткото време представихте информацията по темата в структуриран вид и  на български език“, ни писа един от участниците.

„Бих искал да споделя изцяло положителните си впечатления от семинара “АМСИС за 1 час“ проведен на 17.10.2013 г.

Самата тема е много интересна и полезна, с широко приложение, но сравнително рядко предлагана в България, в подходяща и достъпна форма за професионално обучение.

Искам да подчертая структурирания подход при изложението на тази комплексна тема, изчерпателността  на съдържанието, както и полезните практически примери и историческа информация, които  го направиха лесно и приятно за възприемане.  Искам да изтъкна и доброто представяне, подготовка и компетентност на доц. Атанас Семерджиев“, отбеляза друг участник, със сериозен опит като системен архитект в банковия сектор.